SC AAGES HTC SRL


Hala de producţie

Specializată în călire prin inducţie firma noastră AAGES HTC şi-a completat parcul de utilaje cu instalaţie de tip VHM 1600-100 destinată călirii prin inducţie folosită pentru călire roţi dinţate cu diametru până la 600 mm şi axe cu lungime maximă de 1600 mm, realizînd straturi cu adîncime de 1,5 ... 5 mm.

Pentru piese care necesită călire la 100 kHz avem la dispoziţie instalaţia universală tip VHM 1000-100 cu care se călesc suprafaţe externe şi interne realizând straturi de 0,8 ... 3 mm.

Aparat călire prin inducţie

Astfel acoperim o gamă largă de semifabricate incepând de la axe, came, plăci, bolţuri, pinioane, bucşe, rulmenţi, roţi, roţi dinţate şi alte organe de maşini.

Experienţa specialiştilor AAGES HTC şi performanţele instalaţiilor din dotare garantează calitatea prestaţiilor oferite.

Pentru a realiza profile de călire speciale utilizăm inductoare prevăzute cu concentratoare de cămp.

Controlul calităţii prin care verificăm şi garantăm duritatea şi adâncimea stratului călit îl executăm în laboratorul nostru dotat cu instalaţii pentru analiză distructivă pentru determinarea stratului călit precum şi analiză nedistructivă de determinarea durităţii pe suprafaţă.

AŞTEPTĂM CU INTERES SOLICITĂRILE DVS.

Copyright © 2004- SC AAGES HTC SRL - All rights reserved